Bihać Cazin Unsko-sanski kanton

Zainteresirani ste za posao u Istri? DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Bihaću

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Bihaću u Hotelu Emporium, u četvrtak 17.02.2022. godine, s početkom u 16:00h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom ”Plava Laguna”, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ”Plava Laguna” Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu.

”Plava Laguna” d.d već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojim hotelima, resortima i kampovima zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu.

U protekle tri godine u Plavoj Laguni je radilo više od 1000 radnika iz Bosne i Hercegovine, koji su prijavili za posao na sajmovima zapošljavanja Plave Lagune održanim u Tuzli, Doboju, Zenici, Brčkom, Banja Luci i Novom Gradu.

Tražimo i zapošljavamo veliki broj radnika svih dobnih skupina na više od 20 različitih radnih mjesta: kuhare, pomoćno osoblje u kuhinji, sobarice, spremačice,konobare, servire, recepcionere, portire, vrtlare, radnike u praonici rublja,kućne majstore (električari, vodoinstalateri), redare na bazenu i mnoge druge.

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev električara i vodoinstalatera koji moraju imati relevantnu stručnu spremu).

Svojim sezonskim radnicima ”Plava Laguna” obezbjeđuje stimulativno okruženje i radne uvjete, besplatan smještaj i triobroka dnevno, radnu odjeću te vraća troškove prijevoza i pokriva sve troškove vezane uz početak rada (radna dozvola, sanitarni/liječnički pregled).

Uz mjesečnu plaću, radnicima se na kraju rada isplaćuje godišnja stimulacija (božićnica) za svaki odrađeni mjesec.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava Laguna organizuje sve potrebno za dobivanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u četvrtak 17.02.2022. godine s početkom u 16:00h. Sajam će se održati u Bihaću u prostorijama Hotela Emporium.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ”Plava Laguna”. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

izvor:krajina.ba

Povezani članci

PRELIMINARNI REZULTATI – “Poticaj obrtima”

Urednik Portala

Krajina puna lažnih diploma iz RS-a: Papiri bez znanja za političko uhljebljavanje

Urednik Portala

U Cazinu se otvara Bike shop

Urednik Portala