Crna hronika Svijet

UBILA KĆERKU (3) ZBOG SUNĐER BOBA- Majka tijelo djeteta spakovala u kesu za smeće, policiji se pravdala da je morala to da uradi

Džastin Džonson (22) je ubila trogodišnju kćerkicu Saton dva dana poslije djevojčicinog rođendana.

Skasapila je dijete nožem, a tijelo potom stavila u crnu kesu za smeće. Na sudu je rekla da joj je crtani junak Sunđer Bob Kockalone na televiziji rekao da ubije dijete, ili će on ubiti nju.

Istražitelj socijalne službe za ugroženu djecu rekao je pred sudom da se Džastin ne sjeća šta je uradila jer je imala halucinacije.

– Kazala je da je gledala Sunđer Boba na televiziji i da je počeo da joj govori da ubije dijete. Da mora da ubije kćerku inače će Sunđer Bob ubiti nju. Ona je ranije bila zavisnica od heroina, a poslije ubistva je rekla da nije spavala dvije nedjelje i da je zbog toga imala halucinacije – rekao je istražitelj Rajan Eberlin.

Njen mlađi brat, čije ime nije otkriveno jer je još uvijek maloljetan, pronašao je tijelo svoje sestričine u kesi.

– Pitao sam je gdje je Saton, rekla mi je da gledam svoja je*ena posla, ali to je za nju bio uobičajeni način komunikacije. Onda sam vidio kesu i nožicu koja viri iz nje. Pipnuo sam stopalo, bilo je ledeno – ispričao je on.

Dijete je bilo izbodeno po glavi, grudima i stomaku, a rane su bile stravične, rekao je istražilac. Džastin je u sudnicu uvedena u lisicama, i nekontrolisano je plakala tokom cijelog suđenja, prenosi Blic.

izvor:lajna

Povezani članci

Erdogan: Pregovori s Finskom i Švedskom nisu bili na željenom nivou

Urednik Portala

ZELENSKI: UKRAJINA ĆE BITI POPUT IZRAELA, A NE POPUT DEMILITARIZOVANE ŠVICARSKE

Urednik Portala

NJEMAČKA MINISTRICA: RUSIJA BI POSTUPCIMA U BIH MOGLA DESTABILIZIRATI ZAPADNI BALKAN

Urednik Portala