Dijaspora

 U ŠVICARSKOJ KREĆU U UPOTREBU CRVENE REGISTARSKE OZNAKE-PUTOVANJE ČINE LAKŠIM I BRŽIM

Čini se da Švicarci zaista vole biciklirati jer je vlada upravo uvela posebnu registarsku oznaku samo za nosače bicikla. Nova crvena registarska oznaka ne samo da izgleda jedinstveno, već će vam i uštedjeti na vremenu.

Tablica se nudi osobama koje imaju stalak za bicikle koji bi policiji mogao blokirati pogled na registarske oznake vozila. To uključuje uobičajeno instalirane stalke koji se spajaju putem kuke. Iako ploča nije nužna, nudi se kao ušteda vremena, budući da vozači koji posjeduju te dodatke na vozilu mogu ukloniti svoju stražnju ploču i pričvrstiti je u nosač za bicikl. Ako im se ne da vaditi šaraf svaki put kad idi na brdski biciklizam, vozač se mogu odlučiti za crvenu pločicu.

Švicarska vlada najavila je novu registarsku oznaku drugim europskim zemljama, uključujući Francusku, Njemačku, Austriju, Italiju, Estoniju, Nizozemsku, Norvešku, Poljsku, Španjolsku i Veliku Britaniju, čineći međunarodna putovanja biciklom malo lakšima.

Stanovnici Švicarske zainteresirani za crvenu registarsku oznaku mogu je naručiti od 1. marta 2022. godine. Ljudi koji planiraju putovanje morat će planirati unaprijed, budući da se sve pločice rade po narudžbi. To znači da, za razliku od običnih registarski oznaka, kupci ih neće moći podići u svojoj lokalnoj instituciji za izdavanja dozvola. Prve tablice bit će poslane najkasnije krajem marta.

izvor:jutarnji.hr

Povezani članci

IZBA- Oberentfelden, plan i termini vršenja registracija za glasanje IZBORI 2022.

Urednik Portala

Snažan potres magnitude 5,5 zatresao Sjevernu Makedoniju, epicentar kod granice s Grčkom

Urednik Portala

SLOVENIJA UKINULA SVE COVID MJERE!!!

Urednik Portala