Crna hronika

TRAGEDIJA U VELIKOJ KLADUŠI: DOŠAO NA GODIŠNJI ODMOR, PA POGINUO NA BIZARAN NAČIN

S.D. (54) iz Velike Kladuše smrtno je stradao u bizarnoj nesreći koja se dogodila juče u večernjim satima u naselju Trnovi, koje je udaljeno nekoliko kilometara od ovoga grada.

Prema riječima Adnana Beganovića, portparola MUP-a USK, nesretni muškarac prilikom parkiranja svog automobila nije osigurao vozilo, koje je potom krenulo niz strmu padinu.

  • Automobil je ostao upaljen, a S.D. je izašao da otvori kapiju svog imanja. Međutim, automobil marke Tuareg krenuo je niz padinu, a vlasnik se uhvatio za vrata u nastojanju da ga zaustavi. Međutim, u tome nije uspio, već je automobil skrenuo u obližnji jarak i prevrnuo se, te je tom prilikom nastala velika materijalna šteta, a S.D. je pretrpio teške povrede – kazao je Beganović.

Iako je prebačen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, ljekari nisu uspjeli da mu sačuvaju život i on je sinoć oko 23 sata podlegao od zadobijenih rana.

Kako nezvanično saznaju Nezavisne novine, vlasnik je već duže godina na radu u inostranstvu, a kući je došao da provede ljetni godišnji odmor.

Povezani članci

U Francuskoj poginulo sedmero ljudi, među njima i djeca

Urednik Portala

STRAVIČAN SLUČAJ U ZENICI-BEŽIVOTNO TIJELO MUŠKARCA DANIMA U STANU,”NIKO NIJE NADLEŽAN” DA GA ODNESE!

Urednik Portala

Tragedija u BiH: Mladi policajac poginuo u sudaru motora i auta

Urednik Portala