Lifestyle

TEST-NA KOJU STVAR STE ODMAH OBRATILI PAŽNJU? UPRAVO ONA ĆE VAM OTKRITI ŠTA VAS ZAISTA MUČI!

Percepcija svake osobe neraskidivo je povezana s njenim karakterom. Ono što primijetimo na prvi pogled, mnogo govori o našim navikama, željama pa čak i o skrivenim strahovima.

Riješite test i saznajte čega se bojite u dubini duše. Kao inspiracija za njegov nastanak poslužile su asocijacije, koje još uvijek nisu dovoljno proučene.

Jednostavno pogledajte ovu sliku iznad.

Na koju stvar ste odmah obratili pažnju?

Upravo ona će vam otkriti šta vas zaista muči.

U mnogim drevnim tradicijama, poklanjanje jabuke je izjava ljubavi. Razlog tome je što u mnogim kulturama crvena jabuka predstavlja simbol ljubavi i strasti.

Ako ste obratili pažnju na ovaj simbol, onda vjerojatno preživljavate duboka romantična iskustva i bojite se da vaši osjećaji neće biti uzvraćeni. Možda je vrijeme da otvorite srce voljenoj osobi i saznate istinu, kakva god ona bila.

Djeca su oličenje jednostavnosti, iskrenosti i nevinosti. Kada ste vidjeli dječaka u centru ilustracije, povezali ste njegovu sliku sa svojim “unutarnjim djetetom”.

Možda su u vama ostali dječji strahovi, koji se javljaju i nakon toliko godina. To može biti ljutnja na nekoga iz porodice, zaostali osjećaj nesigurnosti ili nedostatak povjerenja u vlastite sposobnosti. U svakom slučaju, vrijeme je da razmislite kako da se riješite tih strahova.

Činjenica da ste primijetili par klaunova, koji se nalaze sa obje strane vrata, govori o dvojnosti vašeg karaktera, odnosno predstavlja promjenjivost raspoloženja i unutrašnje sukobe.

Takva nepredvidivost često postaje smetnja – ponekad ni sami ne znate kako ćete reagirati na događaje. Očigledno, ta nesigurnost vas plaši.

Hiljadama godina pauk se smatra simbolom smrti i uništavanja, konačnosti svega što postoji. Ukoliko je baš on privukao vašu pažnju, onda ste vjerojatno u teškoj životnoj situaciji.

Nad vama se nadvila neka prijetnja, zbog čega se nalazite u stanju nervne napetosti i plašite se da nećete uspjeti da riješiti taj problem.

Ilustracija sadrži optičku iluziju i ako ste odmah primijetili lubanju, onda to mnogo govori. Po svoj prilici, vi se bojite smrti i često na nju mislite. Moguće da je tu uznemirenost izazvao gubitak bliske osobe.

Možda čak imate i napade panike. Naravno, nije neophodno da su vaša iskustva povezana sa smrću, ali njihov izvor očigledno doživljavate kao prijetnju da ćete doživjeti neuspjeh.

izvor:uspesnazena.com

Povezani članci

Ako želite zadržati svježe banane napravite ovo i duže će trajati

Urednik Portala

Treba li banane držati u frižideru?

Urednik Portala

KOLIBA PUNA SMIJEHA BOGATIJA JE OD PALATE PUNE TUGE: Budistički citati o životu koje možete iskoristiti u pravom trenutku!

Urednik Portala