Crna hronika Svijet

Sin holivudskog glumca pronađen mrtav, sumnja se na samoubistvo

Hadson Medsen (Hudson Madsen), sin holivudskog glumca Majkla Medsena (Michael) kojeg se mnogi sjećaju po ulogama u legendarnim filmovima Kventina Tarantina (Quentin) “Reservoir Dogs” i “Kill Bill: Vol. 1 i 2.”, preminuo je u dobi od samo 26 godina. Sumnja se na samoubistvo.

– Mogu potvrditi da je Hadson pronađen mrtav na otoku Oahu na Havajima. Sumnja se da je pucao sebi u glavu, kazala je glasnogovornica policije za američke medije.

Porodica se također oglasila.

Tuga koju osjećamo zbog gubitka Hadsona ne može biti opisana riječima. Zauvijek ćemo ga pamtiti. Tražimo da se u ovom teškom trenutku poštuje naša privatnost, napisala je njegova porodica.

Hadson se 2019. godine sa suprugom Karli (Carlie) preselio na Havaje. Ona je protekle sedmice bile na operaciji dojke tokom koje je odstranjen tumor.

-Želim se zahvaliti svom divnom mužu što mi je pružio podršku, napisala je na Instagramu.

Hadson je najstariji sin kojeg je Majkl dobio u braku sa suprugom Deanom (DeAnna). Oni imaju još dva sina Kalvina (Calvin) i Luka (Luke). Majkl Medson  je u prošlom braku sa Dženin Bisinjano (Jeannine Bisignano) dobio sinove Kristijana (Christian) i Maksa (Max).

izvor:dnevni avaz

Povezani članci

NA OBALI RIJEKE PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO

Urednik Portala

Slovenački konzul poginuo u Banjaluci

Urednik Portala

Ubistvo u Rogatici: Osumnjičeni uhapšen u Višegradu

Urednik Portala