Crna hronika

SENEDINA JE SINOĆ VANBRAČNA SUPRUGA UBOLA U BUBREG: ‘HVALA ALLAHU NIJE ME UBILA’

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), nasilje u porodici dogodilo se u 22.03 sata, piše Avaz.ba. – U Službu hitne medicinske pomoći vozilom je s Bilmišća prebačen Zeničanin koji je zadobio povrede ubadanjem nožem od vanbračnog druga. Još nije poznat stepen povreda povrijeđenog – kažu iz policije.

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), nasilje u porodici dogodilo se u 22.03 sata, piše Avaz.ba.

– U Službu hitne medicinske pomoći vozilom je s Bilmišća prebačen Zeničanin koji je zadobio povrede ubadanjem nožem od vanbračnog druga. Još nije poznat stepen povreda povrijeđenog – kažu iz policije.

Komšije tvrde da je Zeničanka svog bivšeg supruga dva puta nožem ubola u bubreg.

Zeničanin inicijala G.S., rođen 2000. godine, zadobio je povrede ubadanjem nožem od vanbračnog druga supruge inicijala H.A., rođena 1998. godine, iz Zenice – kažu nam iz policije.
Na TikTok profilu oglasio se povrijeđeni Senedin Gračić, koji je objavio fotografije sa Urgentnog bloka Kantonalne bolnice Zenica uz komentar da nije preminuo.

Povezani članci

Državljanin BiH poginuo u saobraćajnoj nesreći u Švicarskoj

Urednik Portala

Za ubistvo načelnika Bašića plaćeno 50.000 eura?

Urednik Portala

NABAVIO LAŽNU DIPLOMU KAKO BI DOBIO RADNU DOZVOLU U SLOVENIJI

Urednik Portala