Lifestyle

PRIJEDLOG ZA NAJGLEDANIJE SERIJE SA NETFLIXA.

netflix

Danas nam tehnologija nudi toliko noviteta da ponekad nismo ni svjesni kakve sve mogućnosti  imamo.  Sada u vlastitom domu možemo uživati u velikom izboru filmova i serija i sve to podijeliti sa svojim prijateljima koji su veoma daleko. Ima li išta bolje u ovo zimsko hladno jutro od tople sobe, dekice i ušuškanosti pored televizora. Za još bolje uživanje mi vam donosimo nekoliko prijedloga odličnih serija.

YOU

You je američka psihološka priča, zasnovana na knjigama Caroline  Kepnes.  Glumac Penn Badgley odličnosesnašao iu glavnoj ulozi. U prvoj sezoni radnja se vrti oko svemirske ljubavi Joea Goledberga  i Gunevere Beck. Iza svemirske ljubavi krije se potpuno druga strana osobnosti  Joea Goldenberga. Druga i treća sezona donose nove obrte i avanture. Napetost koja vas drži do samog kraja zakovane pred malim ekranima.

DARK

Dark je prva njemačka serija koje se je našla na Netflixu. Što je dovoljan povod da se na nju obrati pozornost. Odličan znanstvenofantastični triler koji prati likove iz izmišljenog grada  Windena, u kojem pod misterioznim okolnostima nestaju djeca. Za prave ljubitelje misterija ova serija je prava poslastica.

SEX EDUCATION

Britanska komična drama koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Sex Education prati živote učenika, osoblja i roditelja izmišljene srednje škole Moordale.  Radnja prati tinejdžera Otisa, i njegove prijatelje koji pod sticanjem raznih okolnosti započinje proekat sa lijepom i buntovnom Maeve. Koji će njegov naočigled nezanimljiv život pretvoriti u pravu avanturu.

Za još ovakvog sadržaja zapratite portal 20 minuta.ba i slobodno sa nama podjelite vlastita iskustva i prijedloge.

 Autor: Ineska M.

Povezani članci

Kolačići punjeni makom

Urednik Portala

ČETIRI TRIKA S LIMUNOM KOJE MOŽETE KORISTITI SVAKI DAN

Urednik Portala

Zašto biste trebali prestati piti na slamku?

Urednik Portala