Crna hronika

Potjera u Bihaću: Hrabri policajci riskirali živote kako bi uhvatili automafijaša

Pri samom kontaktu i slijetanju automobila došlo je do povređivanja policijskih službenika, ali i počinioca koji su prevezeni prvo u Dom zdravlja Bihać, a potom u Kantonalnu bolnicu

– U popodnevnim satima policija je zaprimila dojavu da je uočeno to vozilo i da se kreće iz pravca Cazina prema Dubravama Brekovicama. Najbliža patrola je krenula tom dionicom puta te je uočila to vozilo. Kretali su se velikom brzinom što je natjeralo službeno vozilo da prepriječe putanju i došlo je do kontakta vozila – rekao je za “Avaz” Beganović.

Toyota Yaris je tom prilikom sletilo s puta.

– Pri samom kontaktu i slijetanju automobila došlo je do povređivanja policijskih službenika, ali i počinioca koji su prevezeni prvo u Dom zdravlja Bihać, a potom u Kantonalnu bolnicu dr. Irfan Ljubijankić na odjel urgentne medicine. 

Kod policajaca su konstatirane lakše tjelesne povrede i pušteni su na kućno liječenje. Počinilac P. A. (1990.) iz Cazina je zadržan na daljem liječenju radi utvrđivanja stepena povrede i njega čuvaju policajci – rekao je za portal “Avaza” Beganović.

O svemu je upoznato Kantonalno tužilaštvo USK koje je naložilo uviđaj te da se poduzmu sve neophodne mjere i radnje, utvrđivanje činjenica i okolnosti. 

Izvor:Dnevni Avaz

Povezani članci

Eldin ubijen jer je cinkao dilere? – “Tako je kad sarađuješ sa policijom, bolje je raditi sa mafijom”

Urednik Portala

POGLEDAJTE VIDEO S MJESTA STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA PORODICA IZ MOSTARA

Urednik Portala

BOLIVIJA-AUTOBUS SLETIO U PROVALIJU OD 200 METARA,11 MRTVIH

Urednik Portala