Vijesti

Pogledajte teaser za filmski debi Zlatana Ibrahimovića, glumi u nastavku “Asterixa i Obelixa”

Zlatan Ibrahimović imat će svoj glumački debi u nastavku filmskog serijala “Asterix i Obelix”, a danas je zvanično predstavljen i kratki teaser.

“Asterix and Obelix : The Middle Kingdom” je predstojeća francuska avanturistička komedija u režiji Guillaumea Caneta, koji također glumi Asterixa.

U filmu, u kojem glumi Gilles Lellouche kao Obelix, prepoznatljivi junaci po prvi put putuju u Kinu. Originalna priča je zasnovana na scenariju Philippea Mechelena i Juliena Hervéa.

Kako je ovog proljeća prenio Deadline, legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu u ovom filmu, a tumačit će lika po imenu Antivirus.

Pored Ibrahimovića i spomenutog dvojca u filmu se pojavljuju i Vincent Cassel kao Cesar, Marion Cotillard kao Kleopatra i Jonathan Cohen kao Finalthesis.

Ovo je prvi film o poznatim junacima koji nije baziran ni na jednom od strip albuma Asterixa, niti u kojem glumi Gerard Depardieu kao Obelix.

Prvobitno je planirano da se snimanje održi 2020. u Kini, ali je odgođeno godinu dana i prebačeno u Francusku zbog pandemije koronavirusa. Izlazak je zakazan za 1. februar 2023. godine.

Izvor:Klix

Povezani članci

USVOJEN ZAKON O ZABRANI PUŠENJA U FBIH

Urednik Portala

Evropski parlament usvojio zakon: Od 2035. bez novih vozila na benzin i dizel

Urednik Portala

PENZIONERIMA PO 100 MARAKA, PODJELA NAMIRNICA ZA ŠEST MJESECI TE UVOĐENJE 13. PLAĆE: VLADA FBIH TRAŽI I UKIDANJE AKCIZA

Urednik Portala