Magazin

“PLANULE” ULAZNICE ZA KONCERT U ČAST AKIJA RAHIMOVSKOG

Veliki koncert naziva “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” održat će se 26. marta u zagrebačkoj Areni…

Od srca hvala svima na ogromnoj podršci, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici grupe “Parni valjak”, koja je objavila da više nema karata za koncert u Zagrebu.

Članovi benda nedavno su s publikom podijelili vijest kako će se muzikom oprostiti od svog prijatelja i prerano preminulog frontmena Akija Rahimovskog, i to velikim koncertom naziva “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki”. Karte za koncert 26. marta u zagrebačkoj Areni su planule nekoliko dana od najave.

Koncertom “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” članovi benda “Parni valjak” će uz pomoć mnogobrojnih muzičkih prijatelja i zajedno s publikom odati počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rok pjevača u cijelom regionu.

– Na bini će nam pomoći prijatelji muzičari, ali najviše i najglasnije ćete nam pomoći upravo vi, nedavno su svojoj publici poručili članovi benda, putem društvenih mreža.

Kako je već istaknuto, svi preostali koncerti prethodno najavljene turneje “Parni Valjak 2022 Tour” su otkazani, a ulaznice kupljene za koncerte u drugim gradovima ne mogu se iskoristiti za ovaj zagrebački koncert te ih je moguće vratiti na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

izvor:dnevni avaz

Povezani članci

“Kako se u Bosni dijeli imovina” – tekst Razije Raze

Urednik Portala

ŠVICARSKA-MUŠKARAC 64 GODINE PROMIJENIO SPOL U LIČNIM DOKUMENTIMA PA KAO ŽENA PREDAO ZA PENZIJU

Urednik Portala

“Maratonci trče počasni krug”:Film kojem se smijemo 40 godina

Urednik Portala