Lifestyle

OVA TRI MODNA TRENDA POSTATI ĆE MODNI HITOVI U 2022 GODINI

Ove sezone moda je inspirisana modnim trendovima iz prošlih decenija. Vrijeme je da se vratimo na  pastelne nijanse iz 2000-ih i velikim cvjetnim printovima iz 90-ih godina. Tu su i nezaobilazne marame, koje će ponovo naći mjesta u našim ormarima. Predstavljamo vam tri trenda koja prijete da zavladaju modnom scenom u 2022. godini.

1. Veliki cvjetni printovi

Grandiozan povratak mode iz 90-ih i 2000-ih obilježiti će povratak velikih cvjetnih printova.
Razbijte monotone tonove sa cvjetnim džemperom ili efektnom mini suknjom sa upečatljivim floralnim dezenom.Sve oči će biti uprte u Vas kada se pojavite u upečatljivoj cvjetnoj haljini.

2. Pastelne boje

Pastelne boje savršen su način da osviježite svaku modnu kombinaciju ove sezone. Majica boje lavande ili hlače boje limuna mogu dodati vašoj odijevnoj kombinaciji posebnu notu. Pastelne boje sinonim su za vedrinu, sreću i proljeće – biće savršeno osvježenje u vašem garderoberu.

3. Marame

Tražeći inspiraciju od Grejs Keli iz 50-ih pa sve do modnih ikona ranih 2000-ih, ovaj trend je dolazio i odlazio u svijetu mode gotovo polovinu vijeka.Lako možemo da razumijemo zašto se stalno vraća – izgleda tako dobro. Ove marame se lako stilizuju i izgledaju šik  uz bilo koju odjeću.Umotajte maramu preklopljenu na pola oko glave, pronađite odgovarajuće naočare za sunce i pretvorili ste se u holivudsku zvijezdu iz 50-ih ili model na pisti.

izvor:alo.rs

Povezani članci

Muče vas alergije? Možete si pomoći sami kod kuće

Urednik Portala

PRIČA O JABUCI ILI KADA SE VAŠ TRUD GODINAMA UZIMA ZDRAVO ZA GOTOVO

Urednik Portala

NAUČI SE ODMARATI BEZ OSJEĆAJA KRIVNJE ZBOG ODMORA

Urednik Portala