BiH

ODLAZAK PORODICE IZ BIH: “HALALA DOBITI NEĆETE JER TJERATE ONE KOJI NE ŽELE IĆI, ALI MORAJU!!!”

Facebook status Elvisa Botića koji je jučer ujutro objavio postao je viralan.

Ovaj momak je u jednom statusu opisao realnost bh. društva.

Facebook status prenosimo u cjelosti:

Nedjelja, 7:00 je sati, Međunarodni aerodrom Tuzla, dovezao sam prijatelja sa porodicom, odlaze za Njemačku, već pola sata sjedim, gledam i svjedočim nestanku jedne kompletne nacije i jedne države.
Dobro jutro BiH, dobro jutro Bakire, Milorade i Dragane, upravo ste otjerali još jednu četveročlanu mladu, perspektivnu,obrazovanu porodicu sa dvoje djece iz BiH.
Dobro jutro lažne patriote, licemjeri i lažni zaštitnici nacionalnih interesa.
Dobro jutro i građanima saučesnicima u ovom svakodnevnom zločinu. Baš kao i Milorad, Bakir i Čović i građani svojom šutnjom, mrdanjem u stranu, sitnim kratkoročnim ušićarom ubijaju budućnost naše države.
Dobro jutro načelniče Mato i Predsjedavajući Šišiću, na onaj spisak od 500 manje upisane djece u OŠ”Žepče” dodajte ovog jutra još dvoje.
Halala dobiti nećete jer tjerate one koji ne žele ići, ali moraju! I ovog kao i prethodnog, a i narednog jutra BiH trajno i besplatno ustupa Njemačkoj jednog visokoobrazovanog “pečenog” kadra u čije obrazovanje Njemačka nije uložila ni 1 KM, dobit će i jednog radnika sa najdeficitarnijim zanimanjem i gratis još 2 prekrasna građanina koji će graditi društvo države koja im pruža budućnost. Dobro za vas, a za BiH još jedno tmurno jutro, možda je svjetlo i ugašeno, ali mi to još ne vidimo?

izvor:crna hronika

Povezani članci

U SDS-u uzavrelo, ne znaju ko će biti kandidat za Predsjedništvo BiH

Urednik Portala

Dodik i Centralna banka: Kako jednim zakonom doći do nekoliko stotina miliona KM

Urednik Portala

Heroj sa Une Adnan Kurtagić : Brzo smo reagovali da ne bi došlo do ozbiljnijih problema

Urednik Portala