Magazin

MJESEČNI HOROSKOP ZA MART 2022–Ovnovi “rasturaju”, Blizancima pristiže obilje, Ribe privlače ljubav!

Ožujak/mart 2022. godine bit će najuspješniji mjesec za Ovnove. Zvijezde će doprinijeti vašem duhovnom i karijernom razvoju. Glavna stvar je da se zalihe dobrog raspoloženja i optimizma obnove. Vodenjaci će morati primijeniti svu svoju ustrajnost kako bi postigli planirane rezultate. Ne pokušavajte koristiti prijatelje u sebične svrhe, kako vas ne bi smatrali osobom bez časti i savjesti. U profesionalnom polju očekuje vas blaga stagnacija.

OVAN

Ožujak/mart 2022. godine bit će najuspješniji mjesec za Ovnove. Zvijezde će doprinijeti vašem duhovnom i karijernom razvoju. Glavna stvar je da se zalihe dobrog raspoloženja i optimizma obnove, s osmijehom je lakše svladati sve prepreke.

Zvijezde upozoravaju i da su mogući stomačni problemi pa manje opterećujte organizam teškom hranom ili alkoholom. Šećite više na svježem zraku, ne preopterećujte se i opustite se.

Nemojte se stidjeti svojih snova i želja, jer upravo u ožujku/martu imaju šansu da se ostvare.

BIK

Prva polovina ožujka/marta 2022. godine može biti prilično teška za Bika. Bit će konfliktnih situacija na poslu ili u obitelji, planovi će se drastično promijeniti, planirana putovanja će se morati pomaknuti, bit će kašnjenja u plaćanju novca.

Ne brinite, u drugoj polovini ožujka/marta stvari će ići uzbrdo i napredovat ćete u mnogim poljima. Krajem ožujka/marta sačekajte sjajnu ponudu, ali tijekom mjeseca možete doživjeti i slomove, slabost i apatiju.

Zvijezde vam savjetuju da ostanete pozitivni i ne očajavate usprkos svim promjenama.

BLIZANCI

Ovaj mjesec je važan za zračni znak, jer je vrijeme za izvlačenje zaključaka i zatvaranje starih stranica života. Na poslu vas očekuju povoljni dani praćeni mnogim novim stvarima.

Iako ćete se osjećati pretrpani poslom i nećete znati kako da obavite sve zadatke u određenom roku, autoriteti će to očekivati od vas. Pokažite interes i želju za uspjehom pa je krajem mjeseca moguće povećanje primanja.

U osobnom životu, Blizanci će biti previše izbirljivi kada je riječ o izboru srodne duše – svima lako pronađete manu.

Pokušajte uvidjeti koje kvalitete ima osoba koja vam otvoreno pokazuje simpatije. U ljubavi možete biti ozbiljno razočarani zbog velikih očekivanja.

RAK

Rakovi su umorni od stalnog koncentriranja na aktualne stvari pa pokušavaju uroniti u svoje uobičajeno odvojeno stanje. U području profesionalnog zapošljavanja sve će teći uobičajeno. Opterećenje poslom može biti veliko, ali svi zadatci će biti poznati i neće izazvati paniku.

Inače, zvijezde poručuju da će sav uloženi trud biti jednako novčano nagrađen, tako da će se Rak moći počastiti još jednom lijepom sitnicom ili nečim što odavno sebi želi da priušti. Mjesec je povoljan za nova poznanstva, koja će se pokazati vrlo obećavajućim.

Usamljeni mogu pronaći pravu osobu za sebe, a obiteljski i zauzeti Rakovi će konačno shvatiti da je njihov trenutni status gotovo savršen. Zvijezde preporučuju da se aktivno bavite sportom kako biste bili zdravi i osjećali se lijepo.

Jedino upozorenje – nemojte preopteretiti leđa, u ožujku/martu će to biti vaša slaba točka.

LAV

Ožujak/mart nije najbolje vrijeme za rješavanje stvari. Štoviše, većina potraživanja protiv drugih bit će potpuno nategnuta. Na poslu će situacija biti nestabilna i eksplozivna, isplivat će neke stare intrige i svađe.

Lavovima se kategorički ne preporučuje da budu u centru skandala. Usamljene predstavnike znaka očekuje romantično poznanstvo. Ovo ne mora biti šansa za dugu vezu, ali možete se malo opustiti i dobro provesti.

U vezama se rješavaju sukobi i počinje vladati nježnost. Neočekivani troškovi za manje popravke mogu da vas izbace iz kolotečine, ali ne brinite, jer u ožujku/martu nećete imati mnogo problema s novcem. Zvijezde Lavu predviđaju rizik od nesanice.

DJEVICA

Djevicu čeka odlično vrijeme da sprovede planove koji su dugo odlagani. Možete lako riješiti dugogodišnje sporove ili možete predati projekt koji nikako niste mogli završiti. Što se tiče karijere, bit će potrebno malo ublažiti zahtjeve.

Ne bi trebalo da pokrećete vlastiti biznis i sklapate nove ugovore. Provedite ovaj mjesec pažljivo razmišljajući o poslovnim planovima i izgradnji odnosa s partnerima – to će igrati važnu ulogu u budućnosti.

Ni financijska situacija neće biti previše ružičasta. Iznenađujuće, obično štedljiva Djevica će stalno trošiti previše novca i vršiti nepotrebne kupovine.

Početkom mjeseca moguća su poznanstva, ali na kraju ožujka/marta tek se situacija može odvijati. U krugu obitelji, predstavnici ovog znaka trebaju se ponašati tolerantnije i ne reagirati na sitne razmirice

VAGA

Ožujak/mart neće biti najlakši period za Vagu. Pokušajte da se ne fokusirate na sukobe kako ne biste pokvarili odnos s dobrim prijateljem. Na poslu ćete imati priliku da malo usporite i opustite se – mjesec će proteći mirno, bez žurbe poslova i rokova.

Astrolozi savjetuju da postanete aktivni sudionik društvenih događanja  kako biste se što bolje uklopili u tim.

Ovo posebno vrijedi za Vagu koja je nedavno promijenila posao. Što se tiče financija, treba da budete oprezni – postoji veliki rizik od prevare.

Obiteljska Vaga će konačno osjetiti da je spremna za proširenje obitelji. U ožujku/martu se ne očekuju nova poznanstva, ali se može očekivati neočekivano oživljavanje osjećanja koja su odavno zahlađena.

ŠKORPION

Za predstavnike ovog znaka ožujak/mart može biti period kada želite drastično promijeniti svoj život. Ako već dugo želite promijeniti mjesto rada ili čak zemlju stanovanja, ovo je dobar period.

Mjesec će biti vrlo uspješan za Škorpione zaposlene u području poljoprivrede ili prehrambene industrije. Najvjerojatnije ćete biti unaprijeđeni.

Financijska sfera vas neće zadovoljiti stabilnošću, ali dovoljno novca za financiranje primarnih potreba naći će se u vašem novčaniku.

Što se tiče ljubavi, Škorpion se može osjećati satjeranim u kut. Najviše problema uzrokuje ljubomora. Oslobodite se stresa kroz ples ili vježbanje.

STRIJELAC

Postoji rizik da ćete imati financijske probleme. Na poslu, Strijelac će morati povećati razinu discipline i odgovornosti. Vaše redovno kašnjenje može napraviti probleme na poslu.

Mjesec će biti uspješan za Strijelce koji su vezani za područje prava i zakona. U ožujku/martu se nećete žaliti na nedostatak financija. Uz razumnu uštedu, možete čak i uštedjeti za skupu kupovinu.

Mjesec nije pogodan za započinjanje novih romansi pa će se slobodni Strijelci morati zadovoljiti društvom starih prijatelja.

Što se zdravlja tiče, Strijelac se treba odreći štetnih grickalica i brze hrane kako ne bi pogoršali stomačne tegobe.

JARAC

Glavni problem bit će stalni stres. Prijatelji, kolege i obitelj umorni su od vaših stalnih izgovora. Pošto su iscrpili svoje strpljenje, drugi će vas pokušati mijenjati. Umjesto da ulazite u konflikt, pokušajte izvući sjajne zaključke.

Mjesec će biti povoljan za Jarce zaposlene u javnoj službi. Postoji velika šansa da ćete steći prijatelja koji može pozitivno utjecati na razvoj karijere. Financijska komponenta života neće vas zadovoljiti stabilnošću i prihodima.

Prvi mjesec proljeća donijet će Jarcima neviđen nalet osjećaja i emocija. Osoba za koju ste mislili da je samo prijatelj odjednom postaje predmet romantičnih misli. Obiteljski Jarci trebaju više vremena posvetiti domu i svojim bližnjima.

Glavni zdravstveni rizik su povrede u domaćinstvu pa budite oprezni s vatrom i električnim aparatima.

VODENJAK

Vodenjaci će morati primijeniti svu svoju ustrajnost kako bi postigli planirane rezultate. Ne pokušavajte koristiti prijatelje u sebične svrhe, kako vas ne bi smatrali osobom bez časti i savjesti. U profesionalnom polju očekuje vas blaga stagnacija.

Iz nekog razloga, svijetle misli će napustiti vašu glavu, tako da će svaki projekt proći s naporom i oduzeti mnogo vremena. Na polju romantičnih veza očekuje vas neuspjeh. Zvijezde su odlučile da je vrijeme za pauzu.

Ali ako već dugo strpljivo tražite jednu osobu, vrijedi biti aktivan – dobit ćete priliku da pobijedite. Obiteljski Vodenjaci trebaju smanjiti razinu svojih zahtjeva. Vaša srodna duša može se umoriti od beskrajnih natjecanja i rasprava, što može dovesti do konflikta.

Što se zdravlja tiče, više slušajte savjete stručnjak.

RIBE

Ribe se konačno mogu opustiti i osloniti na svoju sretnu zvijezdu. Mjesec će posebno biti uspješan za Ribe koje se bave vlastitim biznisom. Ako želite, možete čak i posvetiti se nekoj novoj poslovnoj ideju.

Zvijezde kažu da ćete moći zaraditi dovoljno. Trebate se čuvati nepoznatih partnera – jedan od njih nije sasvim pouzdan. Što se tiče ljubavi, sve će ići kao podmazano. Ribe će moći privući pažnju zanimljive osobe koja bi mogla biti predmet romantičnih snova.

U obitelji se vrijedi pridržavati taktike, ako se obitelj počne svađati, klonite se rasprava i ne dajte savjete dok vas o tome ne pitaju. Što se tiče zdravlja, treba obratiti pažnju na detoksikaciju tijela.

izvor:sensa.mondo/atma

Povezani članci

Neki ljudi vas vole, tek kad ih prestanete voljeti

Urednik Portala

Ceremonija dodjele Oskara vraća se u Holivud

Urednik Portala

ŽIVOTNI TRIKOVI KRALJICE ELIZABETE ZA DUG I SRETAN ŽIVOT

Urednik Portala