Magazin

MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR-LAVA ČEKA OBILJE,ŠKORPION UPOZNAJE SRODNU DUŠU

Ovan

Ovaj vremenski period se teško može nazvati stabilnim. Ovnu neće biti lako izbjeći sukobe. Pokušajte više razgovarati, u suprotnom riskirate da izgubite povjerenje i simpatije voljene osobe.

Na radnom mjestu će vas zatrpati lavina zadataka. Bez promjena na polju financija. Moguće je da čak želite odustati, ali ne bi trebali donositi ishitrene i emotivne odluke.

Izbjegnite iskušenje da poboljšate svoje financije posuđivanjem novca. Slobodni Ovan će možda konačno sresti osobu koja će mu se svidjeti pa će biti pun energije i radosti.

Bik

Za predstavnike ovog znaka dolazi vrlo dobro vrijeme, puno promjena, lijepih događaja i šansi za pobjedu. Slobodno preuzmite bilo koji posao koji je odavno odložen.

Upravo sada, veljača/februar vam daje priliku da osvojite srce voljene osobe i napredujete u karijeri. Naravno, ovako užurbani život može vam iscrpiti snagu pa je potrebno da imate kratak odmor do kraja veljače/februara.

Posebno sreće imat će bikovi, koji su zaposleni u području prava. Novac će ići u vaše ruke malim, ali stalnim tokom pa ako već duže vrijeme planirate renoviranje porodičnog gnijezda ili veliku kupovinu, sada je prilika.

Blizanci

Blizanci ulaze u period kada ih očekuju nova poznanstva i zadovoljstva. Ipak, Tigar savjetuje da mudro otvore nove horizonte. Posebno morate biti oprezni u ophođenju sa suprotnim spolom.

Zvijezde preporučuju Blizancima da se usredotoče na estetska zadovoljstva – idu na izložbe, koncerte, predstave i predstave kako bi razvili osjećaj za lijepo. Veljača/februar će biti odličan mjesec za inovativne ideje.

Ne bježite od pomoći – bolje je podijeliti zadatke s kolegom, ali sve učiniti na vrijeme i efikasno. U obitelskom životu se očekuje mir i harmonija, ali samo ako možete kombinirati karijeru i privatan život.

Rak

Rakovi opet imaju sreće! Kao i u siječnju/januaru, oni će imati malo ili nimalo napora da postignu svoje ciljeve u posljednjem zimskom mjesecu. Već je svima jasno koga je Tigar izabrao za svog favorita narednih mjeseci!

Vrijeme je pogodno za uspostavljanje kontakata s drugima, a među novim poznanicima lako možete steći prijatelja. Mesec će biti posebno uspješan za Rakove uključene u intelektualnu sferu.

Najvjerojatnije ćete moći preuzeti novu poziciju ili dokazati potrebu za povećanjem plaće. Usamljene Rakove očekuje kratkotrajna romansa, a oni koji su zauzeti morat će napraviti balans između posla i ljubavi.

Lav

Posljednji mjesec zime donijet će sa sobom značajan broj problematičnih pitanja, ali će Lavovi i dalje biti dobro raspoloženi. Čini se kao da su ove kraljevske osobe postale beznadni romantičari – tako često lebde u oblacima, uronjeni u snove.

Pretjerana rastresenost može negativno utjecati na odnose s kolegama i menadžmentom. Sfera financija će vas oduševiti stalnim primanjima novca. Najvjerojatnije će vam čak biti vraćen stari dug.

Usamljeni Lavovi mogu steći novog prijatelja, a ovaj odnos se može pretvoriti u romansu.

Djevica

Djevice mogu pomisliti da veljača/februar uopće nije bio, ovaj kratak mjesec će vam tako brzo proletjeti. Neprekidno ćete biti uronjeni u nove projekte, ideje i sastanke, koje vam je s rezervom pripremio simbol nove godine.

Najvjerojatnije će to utjecati na odnose s prijateljima i porodicom, koji će se žaliti na nedostatak pažnje. U karijeri će najviše sreće imati Djevice koje su zaposlene u području industrije ili inženjeringa. Iznenada ćete možda dobiti veliku narudžbu ili otići na dugo poslovno putovanje u inozemstvo.

Nije sve tako ružičasto s financijama. Velika kupovina koju ste dugo željeli napraviti morat će da bude odložena. Usamljene Djevice neće promijeniti svoj status.

Vaga

Za Vagu će mjesec karakterizirati nestabilnost. Predstavnici ovog znaka počet će nasumično mijenjati hobije, društveni krug, ciljeve i želje. To može dovesti do negativnih posljedica na poslu i u odnosima.

Pokušajte se pridržavati istog smjera bar u ova dva područja, kako ne biste ostali bez posla i voljene osobe. U karijeri, sudbina će favorizirati samo Vagu koja je zaposlena u području financija i računovodstva.

U obitelji može doći do blagog zahlađenja odnosa zbog vašeg promjenljivog raspoloženja. Malo romantike će vam omogućiti da vratite osjećanja na njihov nekadašnji žar. Astrolozi kažu da će Vage biti previše pod stresom.

Škorpion

Posljednji zimski mjesec bit će relativno miran za Škorpione. Ovaj ekspresivni znak će se malo umoriti od vreve i povećane pažnje, okrećući pogled ka tradicionalnim porodičnim vrijednostima.

Škorpioni će češće biti kod kuće, posjećivati daleke rođake i shvatiti da takvi događaji odjekuju u njihovim dušama. U domeni vaše karijere može vas čekati promjena rukovodstva.

Usamljeni Škorpioni mogu upoznati srodnu dušu, ali da biste osvojili ovu osobu, morat ćete ublažiti svoje nepovjerenje.

Strijelac

Došlo je vrijeme kada morate raditi skoro neumorno. Ovaj mjesec će biti sljedeći krug u vašoj karijeri, ali samo ako Strijelac može postati odgovorniji i svrsishodniji. Što se tiče financija, još se ne predviđaju promjene.

Izbjegnite konflikte s kolegama. Sve što sada učinite bit će nagrađeno malo kasnije, zato budite strpljivi. Mesec je povoljan za izgradnju obiteljskih odnosa.

Vaš partner će vam pružiti svu moguću podršku, preuzimajući većinu kućnih poslova. Malo je vjerojatno da će usamljeni Strijelac pronaći par, ali nekoliko simpatija već treperi na horizontu.

Jarac

Ovog mjeseca Jarci će moći otkriti nova saznanja koja će im sigurno koristiti u budućnosti. Ali to ne znači da će se nove informacije same pojavljivati u vašoj glavi pa nemojte odbijati da upoznate zanimljive ljude i prijavite se na stručne tečajeve i obuke.

Inače, upravo u ovom mjesecu možete odlučiti da radikalno promijenite svoju profesiju. Veljača/februar neće biti ništa manje pozitivan po pitanju financija, ali samo ako odolite iskušenju da sav zarađeni novac potrošite na nepotrebne stvari.

U području vašeg osobnog života očekuju vas promjene na bolje. Obiteljski Jarci će moći provoditi više vremena sa svojom djecom i srodnom dušom, a samci će konačno moći pronaći sigurno utočište.

Vodenjak

Veljača/februar može donijeti neočekivane nevolje i brige. Astrolozi kažu da je vrijedno bolje pogledati okolinu – zavidna osoba može biti ona koju ste dugo smatrali svojim bliskim prijateljem.

Veljača/februar će biti prilično dobar za Vodenjake koje se bave poduzetništvom. Posao će ići uzbrdo.

Obiteljsku sferu karakteriziraju složeni pa čak i donekle zategnuti odnosi, a svađe će nastati bukvalno iz vedra neba.

Razmislite o tome zašto ste u prošlosti mogli uvrijediti svoju srodnu dušu i pokušajte da se iskupite. Kada je u pitanju blagostanje, zvijezde daju izuzetno povoljnu prognozu.

Ribe

Ribe čeka iskušenje nevjerojatne moći: oni će željeti uroniti u melankolično razmišljanje. Ali vrijeme za miran provod još nije došlo! Tigar će uvijek iznova zahtijevati od vas radne podvige i naporan rad.

Ne brinite – oko vas se okupilo mnogo vjernih prijatelja koji će vam uvijek priskočiti u pomoć u teškim trenutcima.

Osim toga, u veljači/februaru, financije će vam omogućiti da napravite neke važne akvizicije.

Odluke donijete samostalno mogu izazvati nezadovoljstvo. Bez velikih promjena kod usamljenih Riba.

izvor:sensa.mondo

Povezani članci

Počelo suđenje Nijemcu koji je usmrtio Šabana Šaulića

Urednik Portala

“PLANULE” ULAZNICE ZA KONCERT U ČAST AKIJA RAHIMOVSKOG

Urednik Portala

Neki ljudi vas vole, tek kad ih prestanete voljeti

Urednik Portala