Regija

LJUBAVNI JADI U POLICIJI – ŽENA BILA U VEZI SA KOLEGOM, PA GA DRŽALA ZATVORENOG U STANU

Pripadnik beogradske policije prijavio je svoju ljubavnicu, inače koleginicu, da mu je prijetila i držala ga zatvorenog u stanu. Filmska ljubavna drama, odigrala se nedavno, kada je policajac pokušao da prekine ljubavni odnos s koleginicom.

Sve kolege ostale su u šoku, naročito jer M. M. znamo kao ozbiljnog, porodičnog čovjeka. On je oženjen, niko od nas nije znao da ima švalerku. Uspijevali su to da sakriju gotovo od svih, sve dok je nije prijavio zbog prijetnji ubistvom, koje je navodno upućivala njemu i njegovoj ženi – otkriva sagovornik detalje drame.

Privedena na razgovor

M. M. i njegova koleginica A. R. navodno su bili u vezi pet ili šest mjeseci. – Očito je A. R. dala daleko veći značaj tom odnosu. Navodno je od njega tražilaa da ostavi suprugu, ali pošto je on to odbio, pozvala ga je da dođe u stan da porazgovaraju. Međutim, kada je ušao, ona je zaključala i navodno mu nije dozvolila da izađe – dodaje izvor.

Policajac je ostao “zatočen” u stanu koleginice, a ona je, prema nezvaničnim informacijama, zvala i njegovu suprugu, vrijeđala je i bila neprijatna.

– Ujutru su, da bi spustio loptu, zajedno otišli na posao. Međutim, u dogovoru sa suprugom, prijavio je ljubavnicu i ona je čak i privedena na informativni razgovor – kaže izvor.Kolege aktera ove drame kažu da u početku niko nije mogao da povjeruje da je to istina.

To što se dogodilo je njihova privatna stvar, ali s druge strane, jasno je da su nadređeni sve shvatili vrlo ozbiljno, jer oboje imaju službeno oružje – kaže jedan kolega.

Oboje su, kako dodaje, dobri radnici i nisu nikada bili skloni incidentima. – Da li se ona zaljubila toliko da nije mogla da prihvati da on neće da ostavi suprugu ili joj je on nešto stvarno obećavao, to ne znamo. Koliko znamo, sa suprugom je kolega riješio probleme – zaključuje sagovornik Kurira.

Izrečena mjera Zabrana prilaska

Kako se saznaje, A. R. je početkom januara izrečena mjera zabrane prilaska i komunikacije s kolegom.

– Riječ je o privremenoj mjeri koju je sud izrekao najprije na 48 sati, a onda produžio za još 30 dana – potvrdio je sagovornik Kurira.

izvor:crna hronika

Povezani članci

Pijan i drogiran autom udario dvije maloljetnice kod Šibenika

Urednik Portala

Razorno nevrijeme pogodilo sjever Hrvatske, vlada najavljuje pomoć

Urednik Portala

Haos u Beogradu zbog poplava: Policajci spašavali ljude i izvlačili automobile

Urednik Portala