Regija

Hrvatski mediji zabrinuti: Gdje je nestao Milanović!?

Otkako je predsjednik Zoran Milanović 6. januara čestitao Božić vjernicima koji slave po julijanskom kalendaru, a istoga je dana ministru Mariju Banožiću poručio i da “prestane lagati”, nema ga ni čuti ni vidjeti.

Ni na stranicama njegova Ureda ne može se saznati ništa o njegovim aktivnostima u međuvremenu. Ili ih nije niti bilo.

Nadamo se da nisu u pitanju nikakvi zdravstveni problemi, što bi predsjednik Republike ipak trebao podijeliti s javnošću, a isto vrijedi i za eventualni godišnji odmor, piše Slobodna Dalmacija.

Zadnja Milanovićeva presica zasad je ona od 5. januara, kad je govorio o potrebi modernizacije i opremanja Hrvatske vojske, što mu je u posljednje vrijeme i omiljena tema, odnosno, stalni izvor građe za prepucavanje s ministrom obrane Banožićem, a onda i Vladom Andreja Plenkovića

No od tad do danas – ni riječi s Pantovčaka! Priznat ćete, prilično neobičan tajac od nekoga ko je događaje komentirao gotovo na dnevnoj razini. Zato su neki primijetili da je jako čudno kako se nije uključio niti u rasprave na temu “je li Milorad Pupovac trebao putovati u Banju Luku na proslavu takozvanog dana RS”, pogotovo ako znamo da je upravo Pupovac njegova omiljena meta posljednjih mjeseci.

Istina, domaćin neustavne proslave, Milorad Dodik, s druge je strane jedan od Milanovićevih najčešćih sagovornika iz inozemstva – viđaju se otprilike jednom mjesečno već neko vrijeme – pa je možda i to utjecalo na izostanak komentara o Pupovčevu odlasku u RS…

No preskočio je Milanović i druge povode koje inače baš i ne bi, uključujući i vijesti o rezultatima popisa stanovništva, piše Slobodna Dalmacija.

Izvor:Raport.ba

Povezani članci

 Predložen pritvor za medicinske radnike osumnjičene za izdavanje lažnih potvrda o vakcinaciji

Urednik Portala

REZULTATI ISTRAŽIVANJA: HRVATE VIŠE ZANIMA RUSKA AGRESIJA NEGO POSKUPLJENJA

Urednik Portala

BiH će biti neizbježna tema tokom Erdoganove posjete Hrvatskoj

Urednik Portala