Magazin

Holivudska ljepotica tukla supruga milijardera a on javno plakao za njom

Jason Momoa i Lisa Bonet razišli su se nakon 17 godina veze, a medijima se proširila vijest kako je za njihov razlaz kriva njegova kolegica iz ‘Aquamana’, Amber Heard koja je poznata kao ‘holivudska žderačica muškaraca’.

Amber je najpoznatija postala po svojim burnim vezama s bivšom suprugom Johnnyjem Deepom i milijarderom Elenom Muskom.

Deep je od 1998. godine bio u vezi s glumicom Vanessom Paradis koju je upoznao na snimanju filma ‘Deveta vrata’. Dobili su dvoje djece, 1999. kćer Lily-Rose Melody Depp i 2002. sina Johna Christophera ‘Jacka’ Deppa III.

Godine 2012. objavili su da su se razišli, a Deep je ubrzo bio u vezi s Amber koju je godinu ranije također upoznao na filmskom setu.

Vjenčali su se 2015., a razišli već sljedeće godine nakon što ga je optužila za nasilje. Razvod je službeno završen 2017., a između bivših supružnika u medije su izlazili gnjusne optužbe iz njihove burne veze.

Amber je Deppa optužila da ju je tukao i želio zadaviti, da ju je zaključao na tri dana i na nju bacao boce, odsjekao dio prsta i krvlju ispisao njezino ime, a Depp je nju optužio da se našminkala kako bi izgledala da je pretučena te da mu je jednom tokom svađe u krevetu ostavila izmet, ali i da je ona tukla njega.

Tokom razvoda Deppa su branile Vanessa i kćer tvrdeći da ne vjeruje u optužbe te da su one sulude. Vanessa je tvrdila kako nikad 14 godina njihove veze nije bio nasilan ili agresivan.Amber koja se ranije izjasnila da je biseksualka, ubrzo je prohodala s milijarderom Elenom Muskom koji se razveo 2016., a navodno je Musk za njom bio lud još od 2012. Depp ga je optužio da su bili u vezi još dok je on bio u braku s Amber. Navodno je glumica spavala s Elonom i manekenkom Carom Delevigne u stanu koji je dijelila s Johnnyjem.Musk i Amber su prvi put prekinuli 2017. godine zbog prenatrpanih rasporeda, ponovno su se spojili 2018., ali ni to nije dugo potrajalo. Elon je zatim plakao za glumicom pred cijelim svijetom u intervjuu za slavni časopis Rolling Stone.

 Upravo sam prekinuo s curom. Bio sam jako zaljubljen i sad sam jako povrijeđen. Ona je više prekinula sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao se truditi da ne izgledam tako. A onda sam se sabrao, jer toliko ljudi ovisi o meni, kazao je Musk.

Pričalo se da je i prema njemu bila nasilna. Također, izvori bliski milijarderu otkrili su kako se ponašala vrlo manipulativno prema njemu, što mu je jako smetalo.Prošle godine u julu Amber je otkrila da je njeno prvo dijete rodila surogat majka.

Tako sam uzbuđena što mogu podijeliti ovu vijest s vama. Prije četiri godine odlučila sam da želim imati dijete. Htjela sam to učiniti pod vlastitim uslovima, napisala je tada te otkrila da je djevojčici dala ime Oonagh Paige Heard, a Oonagh je ime irskog porijekla i znači ‘janje’. Čini se da je srednje ime Paige posveta njenoj pokojnoj majci Paige Heard, koja je umrla u maju 2020.

Izvori bliski Amber tvrdili su da je dijete odlučila dobiti uz pomoć surogat majke,nakon što joj je rečeno da nikada neće moći roditi.

Izvor: glossy.espreso.co.rs

Povezani članci

Selma Bajrami poslala poruku – Žena je najljepša kada je zaljubljena

Urednik Portala

Golf je bio itekako obožavan na prostorima bivše Jugoslavije: Evo kako se osamdesetih pisalo o legendarnom automobilu

Urednik Portala

Kim Kardašijan iz četvrtog pokušaja prošla ispit za studij prava

Urednik Portala