Magazin

Hanka Paldum žali za koncertom u Beogradu

Za samo dva dana od objavljivanja “Đule” Aleksandra Sofronijevića i Eldina Huseinbegovića, pjesma je pokupila sve simpatije publike i probudila lavinu emocija već na prvo slušanje.

Danas je održana promocija pjesme u jednom lokalu u Sarajevu, u kojem su se okupile broje poznate ličnosti kako bi podržale svoje kolege, a među njima bila je i pjevačica Hanka Paldum, kojoj se posebno dopala ova saradnja.

“Eldina izueztno cijenim i volim kao moje dijete, a Aleksandar Sofronijević mi je na daljinu uvijek bio blizu. Nisam imala prilike da ga upoznam, ali evo ukazala se prilika i sretna sam da se napravio taj divan spoj između nečega što je ljubav, kvalitet, pozitivna energija bez obzira ko su, odakle dolaze, sa koje razdaljine, iz kojeg podneblja. Pjesma je neuništiva, ona ima svoja krila, nadleti sve i dođe u srca onih koji je žele osjetiti i prisvojiti kako bi svoju dušu napojili i to je ovaj spoj koji sam tako doživjela”, rekla je Hanka.

Naše pjevačice dugo nije bilo u Beogradu, a ona je izrazila i posebnu žalost što nije napravila koncert u prijestolnici Srbije.

“Kada me pozovu (smijeh). Ja se često i sama pozovem da dođem, zovu me i da gostujem u emisijama kada osjete potrebu i želju da me ima ja se odazovem i ako mi vrijeme dozvoljava. Malo sam tužna što svoj koncert nisam u prilici da napravim u Beogradu, ali što kažu dok nafaka ne provri neće se to ni desiti. Ako Bog da, nadamo se da će doći i taj trenutak, neko vrijeme ljepše kada će ljudi znati prepoznati ljudskost, ljepotu duša i da nadvladamo sve nedaće koje nam nameću loši ljudi. Na ovakav način kao što su Aca i Eldin uradili ovo djelo koje će uroditi plodom i nadvladati barijere koje nam pokušavaju nametnuti loši ljudi”, zaključila je Hanka u razgovoru za Grand online.

izvor:radio sarajevo

Povezani članci

Poznati kuhar Safet Salihović “Sajo” iz Cazina pripremao Bionine burgere za Đokovića

Urednik Portala

MJESEČNI HOROSKOP ZA MART 2022–Ovnovi “rasturaju”, Blizancima pristiže obilje, Ribe privlače ljubav!

Urednik Portala

DINO MERLIN BIO TEŠKO BOLESTAN-“BIO SAM SAMO BILJKA”

Urednik Portala