Sport

Gdje gledati utakmicu Bosna i Hercegovina – Njemačka?

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će odigrati drugu utakmicu na Evropskom prvenstvu protiv Njemačke nakon velike pobjede protiv Mađara. Utakmica počinje u 14:30 minuta.

Prenos uživo: BiH – Njemačka, gdje gledati utakmicu Evropskog prvenstva?
Utakmicu naše selekcije na području Balkana prenosi Sport Klub, a EON je za prvih 11.000 korisnika obezbijedio besplatan prenos za korisnike iz BiH koji su onemogućeni da prate prenose na servisu Moja TV.

Kompanija Telemach BH svjesna značaja koji aktuelni plasman naših košarkaša i košarkašica ima, ali i snažne želje svih građana da podrže naše košarkaške Zmajeve i Zmajice, omogućila je svim građanima Bosne i Hercegovine besplatan pristup i gledanje svih utakmica Eurobasketa u periodu od 1.9. u 11 sati, do 18.9.2022. u ponoć, preko EONa.

Uz to, u navedenom periodu, svim građanima će biti dostupni i drugi TV sadržaji: objektivna informativa i vijesti iz cijelog svijeta na N1, najslušaniji muzički hitovi na IDJTV, najbolja zabava za cijelu porodicu na Nova S, kao i mnogi drugi. Potrebno je samo da se prijavite putem linka https://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/ nakon čega ćete dobiti SMS sa potvrdom o uspješnoj prijavi i pristupnim podacima za EON.

Gdje gledati prenos uživo BiH – Njemačka ako ne živite u BiH?

Građani Srbije, Crne Gore i Hrvatske i Slovenije prenose utakmica Evropskog prvenstva mogu pratiti na SportKlubu.

Za građane koji ne žive u navedenim državama prenosi su dostupni na sljedećim kanalima:

DAZN DeutschS SportVeikkaus TV

Utakmica nađih Zmajeva počinje u 14:30.  Naša reprezentacija druga je na tabeli u svojoj grupi, dok je Njemačka koja je deklasirala Francusku u prvom kolu na vrhu tabele,

Izvor:N1

Povezani članci

Preminuo sin Cristiana Ronalda

Urednik Portala

Otkazan muški slalom na Sljemenu, treći put u historiji

Urednik Portala

Nove informacije o povredi Edina Džeke

Urednik Portala