Magazin

Enis Bešlagić se obratio Vukanoviću:” Kakav si ti političar, ne znaš krasti!

Uoči teških i “ratnih” tema, smijeh nam dođe kao luksuz, a jedan od onih koji se uvijek pobrinu da se njegova publika dobro nasmije je glumac Enis Bešlagić.

U sinoćnjem gostovanju u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića, Enis je naglasio kako se nekad treba i našaliti te relaksirati svakodnevnu priču o ratu.

“Prepustili smo previše budalama teren i pustili ih da se igraju, a mi se iz straha i predrasuda povukli. To je najveći neprijatelj slobode”, zaključio je Bešlagić.

U isječku, Enis “upada” u eter tokom gostovanja Nebojše Vukanovića, poslanika u Narodnoj skupštini RS-a, uzvikujući mu: “Na pos’o, na pos’o, čovječe dragi”.

Nakon toga, Bešlagić i Vukanović su se rukovali, a glumac je nastavio sa svojim nastupom, pitajući narodnog poslanika “što nije na poslu”.

Bešlagić je dodao kako su ga “nasekirali” pričom koju je slušao sa strane, a zatim prokomentarisao i Vukanovićev automobil koji se pokvario.

“Vidiš, njemu stalo auto. Kakav si ti političar, ne znaš krast”, našalio se Enis.

Prije nego su se ponovo dohvatili ozbiljnih tema, razgovor je nastavio u veselom smjeru, a da su obožavatelji uživali u scenama koje su gledali pokazuju i pozitivni komentari.

Bešlagić je dobio mnoštvo podrške i komentara od svojih gledatelja, a mnogi su mu udijelili i dobro poznati kompliment kako mu je “svaka na mjestu”.

Izvor:klix.ba

video:facetv

Povezani članci

5 riječi koje čine da se čuda počinju događati u vašem životu!

Urednik Portala

SRELI SE BEŠLAGIĆ,CVIJANOVIĆ I KOJO – SNIMA LI SE DRUGI DIO “IVKOVE SLAVE”..

Urednik Portala

ŠVICARSKA-MUŠKARAC 64 GODINE PROMIJENIO SPOL U LIČNIM DOKUMENTIMA PA KAO ŽENA PREDAO ZA PENZIJU

Urednik Portala