BiH

DETALJI NAPADA KOD DOBOJA- IZVUKLI MUŠKARCA IZ POLICIJSKOG AUTA I PRETUKLI GA ZBOG NERAŠČIŠĆENIH RAČUNA

Slavko S. (48), Aleksandar S. (30) i njihov poznanik Predrag P. (28) presreli su i blokirali policijski automobil, te iz njega izvukli B. Z. sa kojim imaju neraščišćene račune od ranije zbog čega su ga pretukli, saznaje “Glas Srpske“.

Incident se dogodio u mjestu Sočkovac kod Petrova gdje su osumnjičeni presreli policijsko vozilo koje je prevozilo B. Z. (56) koji je svjedok u jednom predmetu samovlašća.Izvor blizak istrazi je rekao da je prvo Slavko S. svojim “tiguanom” stao ispred policijskog vozila.“Kada su se policajci zaustavili, iza njihovog vozila stao je ‘golf’ kojim je upravljao Predrag P. s kojim je u vozilu bio Aleksandar S. Nakon zaustavljanja mladići su prišli službenom automobilu, te iz njega nasilno izvukli B. Z. Oborili su ga na zemlju i počeli ga tući”, rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da su tada policajci reagovali i spriječili dalju tuču i uhapsili osumnjičene, stoji su saopštenju.

Iz Policijske upravi Doboj, navodeći inicijale, saopštili su da osumnjičene Slavka S. i Aleksandra S. terete za nasilničko ponašanje i sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje, dok se Predragu P. na teret stavlja sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje.“Navedene osobe su na regionalnom putu Doboj – Petrovo u mjestu Sočkovac opština Petrovo, svojim vozilima izvršili zaprečavanje službenog vozila sa prednje i zadnje strane, te onemogućili dalje kretanje službenog vozila u oba pravca. Nakon toga je S. S. prišao vratima vozača, te preko policajca pokušao da udari Z. B. koji se nalazio na mjestu suvozača, a koji je trebao da bude saslušan u službenim prostorijama Policijske stanice Petrovo. U istom momentu lica inicijala A. S. i P. P. su otvorili vrata suvozača na istom službenom vozilu i iz istog izvukli B.Z. i zadali mu nekoliko udaraca”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je tada jedan policajac izašao iz službenog vozila i svojim tijelom spriječio navedena lica da nastave sa udrcima, zatim je izdao naređenja da prestanu sa radnjama što su isti i učinili.

“B. Z. je službenim vozilom prevezen u prostorije Policijske stanice Petrovo, a zatim je, zbog zadobijenih povreda, upućen u Dom zdravlja Petrovo odakle je prebačen u bolnicu Sveti apostol Luka u Doboju. Navedena lica su uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj”, saopštila je policija.

izvor:crna hronika

Povezani članci

Institucije BiH ostaju bez grijanja, zbog povećanih cijena dobavljač odustao

Urednik Portala

Novca za izbore još uvijek nema

Urednik Portala

Oglasili se trgovački lanci: Povećanjem nabavnih cijena rastu maloprodajne

Urednik Portala