Unsko-sanski kanton

DANAS 10.VANREDNA SJEDNICA SKUPŠTINE USK-A

Za danas je zakazana 10. vanredna sjednica Skupštine Unsko – sanskog kantona, koja će se održati online putem IT platforme ZOOM sa početkom u 10:00 sati.
Na dnevnom redu su:
Odluka o razrješenju dužnosti minstrice u Vladi USK-a,Odluka o imenovanju na dužnost i funkciju ministrice u Vladi Unsko – sanskog kantona,Prijedlog budžeta USK-a,Prijedlog Zakona o izvršavanju Budžeta Unsko – sanskog kantona za 2022.godinu,Program rada „Kantonalni fond za pomoću stambenom zbrinjavanju i zapošljavanju boračkih populacija, prognanih osoba i socijalno ugroženih kategorija“ za 2022.godinu , Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja Unsko – sanskog kantona za 2022.godinu,Odluke o načinu izvršavanja Finansijskog plana Zavoda zdravstevnog osiguranja Unsko – sanskog kantona za 2022.godinu, Prijedlog Finansijskog plana JU „Služba za zapošljavanje Unsko – sanskog kantona“ Bihać za 2022.godinu.

Trenutno oko 6.000 zaposlenih ,budžetskih korisnika,sa nestrpljenjem iščekuje da li će se usvojiti budžet za 2022 godinu i da li će dobiti svoje zarađene plate.

Povezani članci

Bosanska Krupa:Bajramska akademija mektebskih polaznika

Urednik Portala

USK KORONA BILANS: UZ 254 NOVOZARAŽENIH OSOBA ZABILJEŽEN I JEDAN SMRTNI ISHOD

Urednik Portala

ZAKAZANA DEVETA VANREDNA SJEDNICA SKUPŠTINE USK!

Urednik Portala