Magazin

Baka i njezin 37 godina mlađi suprug žele dijete: ‘Probali smo i prirodno, sad tražimo surogat majku‘

Cheryl već ima sedmero djece i 17 unučadi, ali par smatra da ‘zaslužuje svoju djecu‘

Popularni par s TikToka, 61-godišnja baka Cheryl McGregor i njezin novi suprug Quran McCain (24) objavili su da planiraju imati svoje prvo zajedničko dijete surogat majčinstvom.

McCain i njegova supruga, majka sedmero djece upoznali su se 2012. godine dok su oboje radili u lancu brze hrane Dairy Queen, kada je on imao samo 15 godina.

U međuvremenu su izgubili kontakt, a ljubav između njih rodila se tek kasnije, kada je 2020. susreli u trgovini u kojoj je Cheryl radila kao blagajnica. Odmah je zaiskrilo i počeli su se viđati. Vjenčali su se prošle godine, a sada su kako tvrde, spremni za prinovu.

Pokušali su, kažu, postati roditelji i prirodnim putem, ali su se radi Cherylinih godina odlučili na surogat majčinstvu ili posvojenje.

” Sviđa nam se surogat majčinstvo, no čuli smo da je mnogo ljudi imalo pravnih komplikacija nakon rođenja djeteta’, nastavio je Kuran.

‘Tražimo dragu surogat majku koja je spremna potpisati ugovor da neće imati ništa s djetetom nakon njegovog rođenja.”

Kod posvajanja, kažu, traže bebu koja bi bila mulat, kako bi se dijete osjećalo ‘kao da su mu oni pravi roditelji.’

‘Obje Cheryline kćeri su napravile histerektomiju u posljednjih nekoliko godina inače bi one bile najbolja opcija.’

Budući da je Cheryl puno starija od Kurana, znaju da će u budućnosti on možda morati sam odgajati njihovo dijete i spremni su na to.

‘Razumijemo da možda neću biti tamo sve vrijeme, ali ja vjerujem u njega. On će biti sjajan otac, on je odgovorna odrasla osoba. Naša obitelj također jako podržava našu odluku da imamo djecu, u početku su se dvoumili iz istih razloga. Međutim, sada je petero moje djece prihvatilo ideju i moja svekrva i ja zajedno snimamo video snimke’, objasnila je Cheryl.

Cheryl i Quran tvrde da je njihov seksualni život fantastičan i da između njih postoji velika kemija – unatoč tome što je on mlađi od njezine djece, a ona samo šest godina mlađa od njegove bake.

Ubrzo nakon što je par počeo izlaziti, počeli su objavljivati ​​svoje video uratke na TikToku i sada su postali viralne senzacije zbog razlike u godinama.

Njihovo intimno vjenčanje prenosilo se uživo na toj društvenoj mreži, a snimku je pogledalo na tisuće njihovih obožavatelja.

‘Povezali smo se na duhovnoj razini. Bez obzira na situaciju, jednostavno postoji vibra koja nas povezuje kad god smo jedan pored drugog’, zaključili su.

izvor:jutarnji hr

Povezani članci

Golf je bio itekako obožavan na prostorima bivše Jugoslavije: Evo kako se osamdesetih pisalo o legendarnom automobilu

Urednik Portala

AMAR GILE OBJAVIO NOVU PJESMU-“STARI JA”…(VIDEO)

Urednik Portala

AUTOR POBJEDNIČKOG DIZAJNA KOVANICE EURA TRAŽIO JE POMOĆ U GRUPI NA FEJSU OKO PHOTOSHOPA

Urednik Portala