Sport

Amra Džeko govorila o svom suprugu- Nema nijednu tetovažu, voli bosanske kiflice i latino muziku

Supruga kapitena BiH i napadača Intera, Edina Džeke, Amra, govorila ja za italijanske medije o životu u Rimu, selidbi u Milan, svom suprugu i novom klubu…

Bračni par Džeko je u Rimu proveo šest godina dok je Edin branio boje Rome, a onda je uslijedila selidba.

– Kada mi je rekao da prelazi u Inter plakala sam je Rim bio naša kuća već šest godina i kako zaboraviti svoj dom. Ali sam bila sretna zbog njega jer je dobio veliku priliku u karijeri, rekla je na početku Amra.

– Ja i djeca smo se privikli na najbolji mogući način. Milano je lijep i ponuda je bogata. Milano dozvoljava da se često vozimo u automobilu, a sa autom možemo i do Sarajeva, kaže Amra Džeko.

Govorila je potom o svom suprugu i otkrila neke detalje koji će možda zanimati njegove fanove.

– Nema nijednu tetovažu, sluša bosansku i latino muziku, a omiljeno jelo mu je tipična bosanska kiflica. Nutricionističku edukaciju prenosimo i na našu djecu. Kada imaš 36 godina i igraš na visokom nivou moraš pratiti svaki detalj, kaža Amra, te otkriva šta se Džeki sviđa u vezi Intera.

– To je svlačionica. I meni isto. Ostavio je prijatelje u Rimu, sada ih pronalazi ovdje. Tu je dobra grupa bivših Jugoslovena. Kolarov, Perišić, Brozović, Handanovič, svi žive blizu.., rekla je Amra.

izvor:dnevni avaz

Povezani članci

Nikola Prce se oprašta od dresa BiH

Urednik Portala

Porodica Džeko uspješna i u skijanju: Amra i Edin se pohvalili dječjim uspjesima

Urednik Portala

(VIDEO) ‘Najveći nokaut u povijesti?‘:

Urednik Portala